Als team je volle potentie bereiken.

Robbert Jansen

Ik hou van mensen om mij heen, daar krijg ik energie van. Hoe ik mijzelf zie? Enthousiast, goedlachs, nieuwsgierig in anderen. Veelzijdig. Ik kan goed aanvoelen wat er bij een ander speelt. En ik vind het leuk om dingen gedaan te krijgen, te initiëren. Ik heb de afgelopen jaren een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor ik mezelf ook kwetsbaar durf op te stellen. En dat draagt bij in het creëren van vertrouwen in teams.

Ik heb jarenlang management functies bekleed in de financiële dienstverlening in zowel retail als wholesale omgevingen. Mooi werk met veel verantwoordelijkheid. Bij Rabobank kreeg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot facilitator van van directie- en managementteams bij leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. In dat werk heb ik mijn ware passie gevonden. Daarnaast ben ik MBTI practitioner en gecertificeerd coach bij het ICF (International Coaching Federation). Tevens begeleid ik voor de Foundation for Natural Leadership trails gericht op persoonlijk leiderschap in Europa en Afrika.

Ik ben gek op vele soorten muziek, van klassiek tot dance. Sporten is mijn energiebron. Ik geniet van heerlijk eten en wijn samen met goede vrienden. Samen met Ellen heb ik drie kinderen, een meisje en twee jongens. Over trots gesproken.
Robbert Jansen
Open Confronterend Enthousiast

Martin Stam

De vraag achter de vraag: dat is wat mij bezighoudt. Wat speelt er nu echt? Inspiratie krijg ik uit samenwerking met anderen. Jarenlang heb ik zelf leidinggegeven in management- en directiefuncties. Naast deze ervaring breng ik kennis en ervaring mee op het gebied van verandermanagement. Dat vakgebied heeft mij al sinds mijn studie Bedrijfskunde geboeid.

Ik heb veel ervaring opgedaan bij het begeleiden van managementteams bij grote verandertrajecten en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast ben ik Professional Certified Coach (gecertificeerd bij de International Coaching Federation), heb ik mij gecertificeerd als MBTI practitioner,  en heb ik als Lean Black Belt veel ervaring met Lean trajecten.  Prachtig om deze verschillende disciplines met elkaar te verbinden.

Samen iets creëren wat eerst ondenkbaar leek, daar sla ik op aan. In mijn werk, maar ook bijvoorbeeld in privé bij het Wognums Cabaret. Samen met Truus heb ik twee prachtige dochters.
Martin Stam
Verrassend Nieuwsgierig Energiek

Aspire Company

Aspire Company is ontstaan uit een diepgewortelde ambitie iets te doen wat waardevol is, wat het verschil maakt. Onze drive is om managementteams te helpen hun volle potentie te bereiken. Wij geloven namelijk dat zelfs de beste teams nóg beter kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat je team tot nieuwe inzichten komt, wordt geraakt en in beweging komt.

Aspire Company
Focus Diepgang Humor