Wij helpen managementteams hun volle
potentieel bereiken

Aspire Company faciliteert in cultuurverbetering en team- en leiderschapsontwikkeling. Alles uit je zelf en uit je team halen, daar doen we het voor. Ieder team is anders en iedere uitdaging is anders. Wij maken gebruik van beproefde methodes en technieken die passen bij jouw team en de gewenste transformatie. Kenmerkend is, dat wij veiligheid scheppen waardoor onbespreekbare zaken bespreekbaar worden gemaakt. Dat doen we met humor, scherpte en energie. Je teamleden komen tot nieuwe inzichten, worden geraakt en komen in beweging.

Oriëntatie

Het start met een duidelijke analyse van waar je team nu staat en waar je heen wilt. Organisaties veranderen pas als de mensen die daar een bijdrage aan leveren ook veranderen. Daar ligt dan ook onze focus. Met een variëteit aan creatieve werkvormen wordt de huidige situatie én de aspiratie glashelder.

Ontwerp

Vervolgens ontwerpen we een traject met concrete stappen om de transformatie geleidelijk vorm te geven. Hierbij houden we rekening met de teamcultuur, het kennisniveau en natuurlijk de gewenste gedragsverandering. Instrumenten en interventies die zich hebben bewezen worden ingezet.

Bewustwording

Elk veranderingstraject begint met bewustwording. Bewustwording van de eigen mogelijkheden en die van het team. In sessies waarin het echte gesprek plaatsvindt, confronteren we zonder te oordelen. Met vragen, doorvragen en écht luisteren komen we tot de kern. De transformatie begint.

Transformatie en borging

In kleine stapjes krijgt de transformatie vorm. Door met elkaar te experimenteren, prototypen en te oefenen. Voorbeeldgedrag wordt zichtbaar. Je ziet de energie in de groep ontstaan om mee te gaan in de verandering. Deze verandering wordt geborgd door individuele- en groepscoaching.

ONS TEAM

Martin Stam
Robbert over Martin: "Martin is oprecht geïnteresseerd in mensen. Hij heeft een enorme schat aan kennis op ons vakgebied. Ik vind hem energiek, doortastend, confronterend met een hoge mate van empathie. Hij weet situaties in teams perfect aan te voelen. Onze klanten waarderen zijn openheid en humor. Ik voel een sterk wederzijds vertrouwen."
Robbert Jansen
Martin over Robbert: "Vanaf het eerste moment dat ik Robbert leerde kennen, was er een klik. Robbert straalt en leeft het leven door er vol voor te gaan. Zo doet hij dat ook met mensen en teams. Hij kan met kracht confronterend zijn én met een enorme kwetsbaarheid veiligheid geven. Daardoor durven mensen echt naar binnen te gaan en worden de mooiste dingen mogelijk.’