Robbert Jansen

Robbert Jansen

Open Confronterend Enthousiast

Ik hou van mensen om mij heen, daar krijg ik energie van. Ik ben enthousiast, vrolijk en nieuwsgierig in anderen. Ik kan goed aanvoelen wat er bij een ander speelt. En ik vind het leuk om dingen gedaan te krijgen, te initiëren. Ik heb de afgelopen jaren een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor ik mezelf ook kwetsbaar durf op te stellen. En dat draagt bij in het creëren van vertrouwen in teams.

Ik heb jarenlang management functies bekleed in de financiële dienstverlening in zowel retail als wholesale omgevingen. Mooi werk met veel verantwoordelijkheid. Bij Rabobank kreeg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot facilitator van van directie- en managementteams bij leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. In dat werk heb ik mijn ware passie gevonden. Daarnaast ben ik MBTI practitioner en gecertificeerd coach bij het ICF (International Coaching Federation). Tevens begeleid ik voor de Foundation for Natural Leadership trails gericht op persoonlijk leiderschap in Europa en Afrika.

Ik ben gek op vele soorten muziek, van klassiek tot dance. Sporten is mijn energiebron. Ik geniet van heerlijk eten en wijn samen met goede vrienden. Drie puberkinderen, een meisje en twee jongens.