‘Door persoonlijke ontwikkeling naar een professionele uitstraling en samenwerking…’, Caroline Wiggers, voorzitter OR Geldmaat

Maar ook door vertrouwen naar daadkracht.

De afgelopen jaren hebben wij als Ondernemingsraad van Geldmaat BV regelmatig gewerkt aan onze OR teamdynamiek met begeleiding van Aspire Company.

Het samenspel van Robbert en Martin zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, maar ook wordt uitgedaagd. We hebben door de sessies veel meer begrip voor elkaars voorkeuren. Het werken met de Meyer Briggs Type Indicator gaf heel veel inzicht. In elkaar, maar ook waar de kracht en de valkuil van ons team zit.

Zeer leerzaam, motiverend, maar ook confronterend, zijn de belangrijkste kernwoorden.

Door alle veranderingen en de impact van Corona wilden we ook meer aandacht geven aan het weglekken van de energie.

Tijdens de laatste tweedaagse met elkaar hebben Martin en Robbert op een hele inspirerende wijze meer energie in ons team weten te brengen, waarbij positiviteit en plezier voorop stond.  De veiligheid in de sessie zorgde er voor dat ieder ook zijn kwetsbare kant liet zien, waardoor het vertrouwen in elkaar enorm is vergroot.

Door creativiteit, bezinning en een onvergetelijke avond bij het kampvuur werd het wederom een teamsessie om nooit meer te vergeten, waardoor we met elkaar, samen, vol goede moed en met veel vertrouwen de volgende stappen weten te zetten. Die sessies hebben impact en zorgen ervoor dat plezier en de nodige positiviteit bovenaan blijven staan.

Dank jullie wel. Jullie zijn een absolute aanrader!