“Door zelfinzicht naar een beter team!”
Maarten Lemmens Honing – directeur Boy Limmen B.V.

Lemmens is directeur eigenaar van Boy Limmen B.V. en heeft Martin Stam gevraagd het directieteam te begeleiden en de samenwerking binnen het team sterker te maken.

Spiegel
“Na het overlijden van de naamgever van ons bedrijf zijn wij vier jaar geleden in het diepe gesprongen en hebben wij met elkaar een prachtig bedrijf neergezet waar we trots op zijn. Het is tijd om naar de toekomst te kijken en ervoor te zorgen dat we de teamgeest versterken en dat wij als team nog beter gaan presteren”


Onder begeleiding van Martin Stam heeft men inmiddels meerdere teamsessies gehouden, waarmee met behulp van MBTI de verschillende persoonlijkheidsstijlen van de directie inzichtelijk zijn gemaakt. Lemmens: “Dat geeft een schitterend inzicht, maar ook een bewustwording wat een ieder in zich heeft om zo de samenwerking in het team nog beter te maken. Door de vragen die Martin stelt houdt hij ons een spiegel voor. Martin heeft ons ook geholpen meer bewust stil te staan bij wat er het afgelopen jaar allemaal is bereikt en dat geeft enorm veel energie en maakt ons nog sterker.”

Oordeelloos
Aan wie zou je Martin aanbevelen? “Ik zie Martin bij heel veel organisaties goed werk doen. Daar waar men de teamsamenwerking wil vergroten, is hij van toegevoegde waarde. Hij is confronterend zonder te oordelen. In een bedrijf werk je met mensen en mensen zijn verschillend. Martin zegt niet hoe, wie of wat je bent, maar maakt je door middel van scherpe vragen bewust van je eigen persoonlijkheid. Door dit inzicht ga je tijdens je dagelijkse werk direct zaken anders te lijf. Martin geeft mij, en ons dat inzicht, dit is motiverend om tot verandering te komen.”